Online Marketing Consultant | Davy Tollenaere

Online Advertising - Data & Analytics - Digitale Strategie

Reclamebureau Oostakker

Heeft u een website of webshop? Valt het aantal bezoekers op uw site tegen? U bent niet de enige met dit probleem. De experts van reclamebureau in Oostakker Tollenaere Online Marketing Consultancy helpen u meer bezoekers te trekken. Hoe wordt dit gerealiseerd? Door uw website op de eerste pagina van Google te krijgen. Hiervoor zijn er twee manieren waar gebruik van wordt gemaakt: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Beide vallen onder online marketing.

Bij zoekmachine optimalisatie richt online marketing bureau uit Oostakker Tollenaere Online Marketing Consultancy zich op het optimaliseren van de techniek en inhoud van uw website en het opbouwen van de autoriteit van uw website. Wij gaan op zoek naar de belangrijkste zoekwoorden voor uw bedrijf en zorgen er door de optimalisatie van uw website voor dat u hoog in Google komt te staan voor deze termen.

Zoekmachine adverteren omvat onder andere het inkopen van zoekwoorden, creëren van advertenties en het selecteren of creëren van de meest relevante landingspagina’s. Door middel van een uitvoerig zoekwoordanalyse zal Tollenaere Online Marketing Consultancy zoekwoorden achterhalen die interessant zijn voor uw bedrijf. Naar aanleiding van deze zoekwoorden worden zo relevant mogelijke advertenties gecreëerd die gekoppeld worden aan de meest geschikte landingspagina. Mocht er geen geschikte landingspagina aanwezig zijn, zal uw online reclamebureau in Oostakker adviseren in het creëren van een nieuwe pagina.

Beide online marketing vormen zorgen ervoor dat u beter in Google te vinden bent en dus meer bezoekers krijgt. Dit zal op zijn beurt leiden tot meer conversies en een hogere omzet.

Een online marketing bureau inschakelen

Er zijn een groot aantal bedrijven die zelf hun online marketing verzorgen, zelfs wanneer ze niemand in dienst hebben die hier gespecialiseerd in is. Andere bedrijven besteden hun online marketing liever uit aan bedrijven die hier wel gespecialiseerd in zijn, ook wel online marketing bureaus genoemd. Door het inschakelen van een online reclamebureau zal u merken dat u precies dat stukje extra expertise in huis haalt dat nodig is om de top van de zoekresultaten te bereiken.

Wij werken vanuit Oostakker en Lochristi