Freelance Online Marketing

Je bent op zoek naar een freelance online marketing consultant? Lees dan zeker verder!

Je kan mij inschakelen als freelance online marketeer. Liever positioneer ik mij als one-man agency, aangezien ik voor verschillende klanten werk. Dus geen afwisseling van projecten, maar een continu partnership met bedrijven. 

Kan ik op een bepaald moment geen nieuwe projecten aannemen, dan vind je dit terug op deze pagina.

Waarvoor kan je Davy Tollenaere inschakelen?

Consultancy

Consultancy omvat het analyseren van en adviseren over je huidige online marketing activiteiten. De link met klassieke media is ook nooit ver weg, en die wordt dan ook steeds meegenomen.

Dit kan consultancy zijn op het vlak van:

Implementatie

Vanuit het consultancy-luik volgen adviezen die al dan niet opgevolgd kunnen worden. Voor de uitvoering hiervan kan je ook bij Davy Tollenaere terecht. Is er bijvoorbeeld nood aan on-page optimalisatie om je vindbaarheid in Google te bevorderen? Dan kan ik dat voor je doen.

Hou je de uitvoering van de adviezen liever intern, dan kan ik dat proces ook uiteraard begeleiden en je medewerkers de nodige vaardigheden bijbrengen.

Implementatie omvat (zonder limitatief te zijn) volgende diensten

  • On-page en off-page optimalisatie in functie van SEO
  • SEO copywriting
  • Aanmaak en beheer van Social Media accounts
  • Beheer SEA campagnes
  • Online marketing planning
  • E-mail marketing
  • ...

Wat doe ik zeker niet?

Vragen staat vrij en ik laat de opties graag open, maar als je op zoek bent naar iemand die louter uitvoert wat anderen in gedachte hebben, dan kan ik je helaas niet helpen. Als je met Tollenaere in zee gaat voor een online marketing project dan kan je rekenen op strategische en tactische ondersteuning vanuit een grondige studie van het project.

De kennis die ik de laatste jaren heb opgebouwd biedt een absolute meerwaarde binnen een online marketing strategie, en deze rol wil ik dan ten volle opnemen.